Aydın HaberleriGündem

Aydın Nazilli’de çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde saat 22.00 sıralarında tek katlı müstakil evde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

AHŞAP KAPI ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Yangın sırasında evde bulunan Hüseyin Meray, evden çıkmak için bahçeye açılan kapıya doğru hareket ettiği sırada evin ahşap çatısı üzerine çöktü.

YANARAK HAYATINI KAYBETTİ!

İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Eve giren sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Hüseyin Meray’ın yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Meray’ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma ve savcının incelemesinin ardından Hüseyin Meray’ın cesedi Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Nazilli’de oturan evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Meray’ın, incir ağaçlarının bakımını yapmak için babasına ait olan Dereağzı Mahallesi’ndeki evlerine geldiği öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.