Aydın Haberleri

Aydın Kuşadası’nda korkunç olay! Tüfeğini temizlerken üvey oğlunu vurdu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddiaya göre, bir kişi tüfeğini temizlerken aniden ateş alması sonucu 8 yaşındaki üvey oğlunu vurdu. Olayın ardından üvey oğlunu kanlar içinde gören baba hemen çevredekilerden yardım istedi. Çocuk ambulansla Aydın'daki hastaneye götürüldü.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir kişi iddiaya göre, tüfeğini temizlerken aniden ateş alması sonucu 8 yaşındaki üvey oğlunu vurdu. Çocuğu yerde kanlar içinde gören baba hemen kucağına alıp çevredekilerden yardım istedi. Yaralı çocuk ambulansla Aydın’daki bir hastaneye götürüldü. Üvey oğlunu sağlık ekiplerine teslim eden baba, daha sonra jandarmaya teslim oldu.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kirazlı Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda turistik tesislerin de bulunduğu köyde bir mekanda görevli olduğu öğrenilen B.D. isimli şahıs, iddiaya göre tüfeğini temizlerken aniden ateş aldı.

Tüfekten çıkan mermi bu sırada kardeşleri ile evin bahçesinde oynamakta olan B.D.’nin üvey oğlu M.E.C.’ye isabet etti. Üvey oğlunun kanlar içinde yere yığıldığını gören baba, çocuğunu kucağına alıp ana yola inerek yoldan geçen vatandaşlardan yardım istedi.

Yoldan geçen bir araç ile Kuşadası istikametine doğru taşınan talihsiz çocuk Kuşadası Otogarı yakınlarında kendisi için gelen ambulansa nakledildi. Ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapılan küçük çocuk ambulansla Aydın’a sevk edildi. Üvey oğlunu sağlık ekiplerine teslim ettikten sonra baba B.D. jandarmaya teslim oldu.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.