Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 44 yaşındaki Ata Bayram Kaş, beton mikserinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazada bir motosiklet sürücüsü de yaralandı.
Kaza, Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ata Bayram Kaş'a, Muhammed K. yönetimindeki beton mikseri çarptı. Mikserin altında kalan Kaş ağır yaralandı.
OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇAPIŞTI
Kaza sırasında beton mikserine çarpmamak için manevra yapan bir otomobil ise motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mikail K. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ata Bayram Kaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Beton mikseri sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.





