Aydın HaberleriGündem

Aydın Kuşadası’nda ev sahibi ile kiracı arasında kavga: Silahla ateş açtı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ev sahibi ile kiracılar arasında kavga çıktı. Öğle saatlerinde çıkan kavga sonucunda 1 kişi silahla vurularak yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Korkunç olay, Cumhuriyet Mahallesi Turizm sokakta bir apartmanda öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.Ç., yaklaşık iki ay önce bir ev satın aldı. İddiaya göre satın aldığı evi terk etmeyen O.İ.’den defalarca anahtarını isteyen yeni ev sahibi herhangi bir sonuca ulaşamadı.

SİLAHLA ATEŞ AÇTI

Evde oturanların kişilerin bugün öğle saatlerinde telefonla ev sahibini arayarak ‘evin önüne gel anahtarını verelim’ dediği ileri sürüldü. Anahtarını almaya giden ev sahibi F.Ç.; O.İ. ve oğlu K.B.İ., tarafından önce darp edildi ardından da O.İ. tarafından silahla yaralandı.

Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı F.Ç.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ambulansla hastaneye kaldırırken, saldırgan baba ve oğlu ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.