Aydın Haberleri

Aydın Kuşadası’nda dur ihtarına uymayan sürücü şarampole uçtu!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Ali K. isimli alkollü sürücü polis noktasında dur ihtarına uymayarak kaçtı. 20 yaşındaki alkollü sürücünün virajı dönemeyerek şarampole uçtu. Meydana gelen kazada ise polis memurları ile trajikomik bir sohbet oluşturdu. İşte detaylar...

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde İzmir’den Kuşadası’na giden 20 yaşındaki Ali K. isimli şahı Kuştur polis noktasında dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

ŞARAMPOLE UÇTU
Hülya Koçyiğit Bulvarı’na giden ve aşırı sürat yapan sürücü Gazibeğendi parkı virajını dönemedi ve şarampole uçtu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ali K. (20) ve yanında oturan arkadaşı Fatma Ç. (35) polisin yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

144 PROMİL ALKOL ÇIKTI
Yapılan testte sürücü 144 promil alkollü çıktı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken sürücünün ehliyetine el konuldu. Polis ekipleri şehirler arası yolculuğun yasak olduğunu söylemesi üzerine sürücünün ”Burası İzmir’e bağlı değil mi?” sözü trajikomik görüntüler oluşturdu. Sürücüye alkollü araç kullanmaktan, şehirler arası yolculuğa ihlalden ve sokağa çıkma kısıtlamasına ihlalden cezai işlem uygulandı.

Çekici yardımıyla otomobil bulunduğu yerden çıkarıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.