Aydın HaberleriGündem

Aydın Kuşadası’nda 22 yaşındaki erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gece saat 02.30 sıralarında birlikte yaşadıkları öğrenilen 22 yaşındaki Oğuzhan Çavuş ve 21 yaşınaki G.Ü.Y. isimli şahıs dışarda arkadaşlarıyla birlikte eğlendikten sonra eve geldi. Genç kız bu sırada arayan annesi ile telefonda rusça konuşmaya başladı. Telefonu kapatan 21 yaşındaki G.Ü.Y. isimli genç kıza Oğuzhan Çavuş bıçakla üzerine giderek “Benim yanımda neden Rusça konuşuyorsun ne konuştunuz annenle?” diye bağırmaya başladı.

22 YAŞINDAKİ ERKEK ARKADAŞINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

İddiaya göre bu sırada eline bir ekmek bıçağı alan genç kız, 22 yaşındaki erkek arkadaşını kalbinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere düşen Çavuş, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 acil sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin uzun süre ilk müdahale ettiği öğrenilen genç adamın bıçak yarası aldığı için duran kalbi bir daha çalıştırılmadı.

Olay yeri inceleme çalışmasının ardından Oğuzhan Çavuş’un cesedi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bıçakla erkek arkadaşını öldürdüğü ileri sürülen G.Ü.Y. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (İHA)