Aydın Haberleri

Aydın Karacasu'da otomobil süt tankerine çarptı! 1 ölü 1 yaralı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde 20 ZE 753 plakalı Murat Karakuş (42) idaresindeki araç, Karacasu’ya doğru seyir halinde ilerlerken, emniyet şeridinde park halinde bulunan 15 AJ 802 plakalı Yaşar Ç. (50) idaresindeki süt tankerine çarptı.

YANINDA OTURAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Meydana gelen kaza da sürücü yaralı kurtulurken yan koltukta bulunan İbrahim Meral, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Meral’ın cansız bedeni itfaiye ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Yaralı Murat Karakuş Nazili Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı ve ölenin üzerinden kimlik çıkmaması resmi ekiplerin işini zorlaştırdı. 100 promilin üzerinde alkollü olduğu öğrenilen sürücü Murat Karakuş’un hastanede kimlik bilgilerini ve adını yanlış söylemesi ortalığı karıştırdı. Ölenin kimliği uzun süre tespit edilemezken yine üzerinde kimlik bulunmayan otomobil sürücüsü ilk olarak adının İbrahim Karakuş olduğunu söyledi. Verdiği kimlik numarası da gerçek bir kişiye ait çıkarken daha sonra farklı bir kimlik numarası ile isim ve soy ismini söyledi. Sürücü ve hayatını kaybeden kişinin Nazilli’ye bağlı Bereketli Mahallesinden olduğu öğrenildi.

ÖNLEM ALINDI
Öte yandan süt tankerinin lastiğinden arızalı olduğu ve sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar emniyet şeridinden park halinde durduğu belirlendi. Dubayla önlem alınmaya çalışıldığı ifade edilirken sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen otomobil tankere yakıt deposunun olduğu sol yan arka taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen yakıt deposundan akan akaryakıt karayolunu kapladı. Belediye işçileri herhangi bir kazaya neden olmaması için önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın