Aydın HaberleriGündem

Aydın-İzmir otobanında feci kaza! Sürücü ağır yaralı

Aydın-İzmir otobanında Umurlu çıkışı Pınardere mevkinde saat 20.30 sıralarında trafik kazası meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bariyerlere çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobilden çıkan kıvılcımlar yol kenarındaki otları tutuşturdu. Ola yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 09 ABD 115 plakalı Peugeot otomobil sürücüsü H.Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce sürüklenen otomobilden çıkan kıvılcımlar yol kenarındaki kuru otları tutuşturdu.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri otomobil sürücüsü H.Ö.’yü sıkıştığı yerden kurtardı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yol kenarındaki ot yangını ise ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.