Aydın Haberleri

Aydın Efeler’de trafik kazası! 3 kişi yaralandı

Aydın Efeler ilçesinde Serdar Karaböcek idaresindeki otomobil Muaz Pehlivan yönetimindeki otomobile nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı çarptı. Meydana gelen kazada 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde saat 23.30 sıralarında Efeler’den Nazilli istikametine giden 09 EV 660 plakalı Serdar Karaböcek idaresindeki aynı istikamette seyir halinde olan 09 HV 385 plakalı Muaz Pehlivan yönetimindeki araca arkadan çarptı.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazaya neden olan araç çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçerek, karşı yönden gelen Erol Tekin yönetimdeki 09 EZ 275 plakalı otomobile çarptı. Kazaya neden olan 09 EV 660 plakalı aracın sürücüsü Serdar Karaböcek ise olayın ardından otomobili bırakarak kayıplara karıştı.

Kazada 09 EZ 275 plakalı aracın sürücüsü Erol Tekin ile araçtaki Derya Tekin ile Serkan Paşa yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatırken, soruşturma sürüyor.

“BAŞKA BİR ARAÇLA YARIŞIYORLARDI”

Görgü tanıklarından Berk İnce, kazaya neden olan Serdar Karaböcek yönetimindeki 09 EV 660 plakalı aracın aşırı hızlı olduğunu iddia ederek, “Araç çok hızlıydı, başka bir araçla yarışıyorlardı büyük ihtimalle. Bir anda önümde oldu kaza, her yeri toz kapladı. İlk önce önündeki araca çarptı daha sonra ise karşı şeride geçerek karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Daha sonra kaçmış” dedi.