Gündem

Aydın Efeler’de tırın dorsesi aniden açıldı: Ekipler akın etti!

Aydın’ın Efeler ilçesinde Çıldır Havalimanı Kavşağı yakınlarında öğle saatlerinde 09 R 2519 plakalı F.S. idaresindeki özel bir firmaya ait damperli kamyonun dorsesi bilinemeyen bir sebepteki teknik bir arızadan dolayı seyir halindeyken açıldı. Tırın dorsesinin aniden açılmasının ardından yol üzerindeki yönlendirici tabelalara büyük bir gürültü ile çarptı.

SÜRÜCÜ SIKIŞTIĞI YERDEN KURTARILDI

Meydana gelen kazada çarpmanın etkisi ile yönlendirici tabelalar yerinden sökülerek, karşı şeride geçen kamyon ile birlikte devrildi. Kamyon sürücüsünün yaralandığı kazada ortalık savaş alanına dönerken, olay anında karşı şeritte herhangi bir aracın bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtararak, sağlık ekiplerine teslim etti.

Sağlık ekipleri tarafından da ilk müdahalesi yapılan sürücü F.S., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.