Aydın HaberleriEge HaberleriYerel Haberler

Aydın Efeler’de otomobil takla attı! Okulun duvarına çarparak durabildi

Aydın'ın Efeler ilçesinde İzzet U. idaresindeki otomobil sürücüsü nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil takla atarak özel bir okulun duvarına çarptığında durabildi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde İncirliova’dan Efeler istikametine seyir halinde ilerleyen 48 ABG 574 plakalı İzzet U. (22) idaresindeki otomobil sürücüsü nedeni bilinemeyen bir sebeptenten dolayı Kardeşköy Kavşağını geçtikten saniyeler sonra kontrolden çıkarak Aydın-İzmir karayolu üzerinde kaza yaptı.

TAKLA ATTI
Takla atmaya başlayan otomobil, yolun kenarındaki demir bariyeri aştıktan sonra özel bir okulun duvarına çarparak durabildi.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar oluşan sürücüyü, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Hurdaya dönen otomobil Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın