İzmir Haberleri

Ayda’nın babası İzmir’de deprem sonrası artan kiralara isyan etti!

İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremde 91 sat sonra enkaz altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin deprem sonrası artan ev fiyatlarına tepki gösterdi. Uğur Gezgin: “İzmir’de ev fiyatları çok yükseldi, ev bulmak çok zor. Yeni bir düzene geçmeye çalışıyoruz ama ev fiyatları depremden sonra iki katına çıkmış durumda. Anormal bir artış var. Fiyatlardaki artışın sebebi fırsatçılık mıdır, kur artışı mıdır bilmiyorum ama herkes bir mazeret üretiyor" ifadelerini kullandı.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 6.6 şiddetindeki depremden tam 91 saat sonra enkazdan çıkarılan minik Ayda’nın babası Uğur Gezgin artan ev fiyatlarına tepki gösterdi.

“HERKES BİR MAZERET ÜRETİYOR”

Uğur Gezgin “İzmir’de ev fiyatları çok yükseldi, ev bulmak çok zor. Yeni bir düzene geçmeye çalışıyoruz ama ev fiyatları depremden sonra iki katına çıkmış durumda. Anormal bir artış var. Fiyatlardaki artışın sebebi fırsatçılık mıdır, kur artışı mıdır bilmiyorum ama herkes bir mazeret üretiyor” ifadelerini kullandı.

İzmir’i vuran Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası enkaz altından 91 saat sonra çıkarak tüm Türkiye’de gündem olan Ayda Gezgin’in babası Uğur Gezgin İzmir’de depremden sonra artan ev fiyatlarına tepki gösterdi.

“DEPREMDEN SONRA EV FİYATLARI 2 KATINA ÇIKTI”

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in yayınına katılan baba Uğur Gezgin ““İzmir’de ev fiyatları çok yükseldi, ev bulmak çok zor. Yeni bir düzene geçmeye çalışıyoruz ama ev fiyatları depremden sonra iki katına çıkmış durumda. Anormal bir artış var. Bizim ruh sağlığı açısından oğlum, kızım ve benim bir tedaviye başlamam gerekiyor. Tedavilerimize başlamak için de bir an önce yerleşik bir düzene geçmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HERKES BİR MAZARET ÜRETİYOR

Gezgin yaşadığı zorluğu şu sözlerle anlattı : “Yeni hayatımıza başlamamız gerekiyor. 1989 yılından beri Bornova’da yaşıyorum ve bölgedeki ev fiyatlarını biliyorum. Fiyatlardaki artışın sebebi fırsatçılık mıdır, kur artışı mıdır bilmiyorum ama herkes bir mazeret üretiyor. Ev kiraları ve ev fiyatları çok yüksek”