Gündem

Ayasofya Yeryüzündeki Tüm Camileri Selamlayacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli açıklamalarında Ayasofya'nın yeryüzündeki tüm camileri selamlayacağını vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunarak Ayasofya’nın yeryüzündeki bütün camilerimizi, bütün mescitlerimizi selamlayacağını vurguladı.

Ayrıca Devlet Bahçeli açıklamalarında nihayet Ebulfetih Sultan Mehmet Vakfı’nın mülkiyetinde olan Ayasofya Camisi’nin kilitleri açıldığını vurguladı ve maziyle atinin manevi kucaklaşmasının temin edildiğini ifade etti.

DEVLET BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Nihayet Ebulfetih Sultan Mehmet Vakfı’nın mülkiyetinde olan Ayasofya Camisi’nin kilitleri açılmış, maziyle atinin manevi kucaklaşması temin edilmiştir.

Hitamında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı’yla Ayasofya Camisi’nin yönetimi Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadete açılmasının önündeki bütün sahte ve sanal bariyerler yıkılmıştır.

Ayasofya yeryüzündeki bütün camilerimizi, bütün mescitlerimizi selamlayacaktır.”

Ayasofya Camisi Türk milletinin emanetindedir. Bu emanetin üzerinde şaibe oluşturmak ve şüphe uyandırmak hiç kimsenin haddi ve harcı değildir.