Ekonomi

Ay sonu gelmeden parası bitenlere, güne başlar başlamaz parayı düşünmek zorunda kalanlara! Garanti BBVA ve Halk Bankası bir dakika içerisinde para dağıtacak!

Çeşitli ekonomik ve siyasi faktörler çerçevesinde giderek artan nakit ihtiyaçlarına, Garanti BBVA ve Halk Bankası’ndan anında çözüm kampanyası geldi. İki banka, taksitli nakit avans hizmeti sunacaklarını ve söz konusu hizmete yönelik başvuruların hızlı bir şekilde sonuçlandığını bildirdi.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olan ve geliştirdiği avantajlı kampanyaları ile müşteri sayısını her geçen gün biraz daha arttırmayı başaran Garanti BBVA, anlık nakit sıkışıklıklarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan taksitli nakit avans hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Garanti BBVA’nın yalnızca kendi müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans kampanyasının günlük ATM çekim limiti 6 bin TL, şube çekim limiti ise 20 bin TL olarak belirlendi. Banka söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 12 ay, ortalama faiz oranını ise yüzde 1,80 olarak belirledi.

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, Paraf kart kullanıcıları için geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan açıklamaya göre söz konusu hizmetin günlük çekim limiti 15 bin TL, azami vade sayısı 12 ay ve ortalama faiz oranı yüzde 1,80 olarak bildirildi.

Bankaların Taksitli Nakit Avans Kampanyalarına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA ve Halk Bankası’nın kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları taksitli nakit avans kampanyalarına, bankaların kendi mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalları, bankaların ATM noktaları veya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.