Ekonomi

Axess ‘ten Bayram Öncesi BP’ de Geçerli Yeni Kampanya!

Axess Kurban bayramı öncesi 15 Temmuz tarihine kadar BP akaryakıt istasyonlarında geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Axess kredi kart sahipleri için geçerli olan bu kampanya BP akaryakıt istasyonunda yapacağınız 125 TL ve üzeri 4 alışverişte toplam 40 TL verecek. Axess’in bu kampanyası vatandaşı heyecanlandırdı. Ayrıca Axess SMS ile katılan vatandaşlara da 30 TL vereceğini açıkladı.

Kampanya Ayrıntıları

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Axess Mobil’den “Hemen Katıl” a egehaber.com tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “BP“ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir.

Kampanya katılımı, Axess Mobil’den yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Kazanılan chip-paralar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 22 Temmuz 2021 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi BP istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir.Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilir.

Aynı gün içerisinde yapılan 125 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.
Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri BP istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecektir.

Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir.

Tüzel müşteriler Axess Mobil uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabilir ve en fazla 30 TL chip-para kazanabilirler.

Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir.

Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılabileceklerdir.