Gündem

AVM’lerde koronavirüs tedbiri! AVM açılış ve kapanış saati kaç oldu?

Türkiye'de 5 koronavirüs vakası tespit edilmesinin ardından önlemler alınmaya devam ediyor. AVM'lerde tedbir amaçlı çalışma saatleri değişiyor. Peki, AVM açılış ve kapanış saati kaç oldu?

Koronavirüsün Türkiye’ye de sıçramasının ardından alınan önlemler artırıldı. Vatandaşların en çok ziyaret ettiği ve en kalabalık yerlerden biri olan AVM’lerde çalışma saatleri değişiyor.

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği; “AVM’lersaat 12.00 – 20.00 arasında açık olacak. AVM’lerdeki çocuk oyun alanları kapatılacak ve dezenfekte edilecek” açıklaması yaptı.

AVM çalışma saatleri değişiyor. Corona virüsü salgının Türkiye’ye de sıçraması, en kalabalık ortamlardan biri olan AVM’leri de gündeme getirdi. Corona virüsü nedeniyle önlemler üst seviyelere çıkarılırken, Alışveriş Merkezi ve Yatırımcılar Derneği açıklama yaparak, tedbir amaçlı AVM çalışma saatleri değişti” dedi.

AVM AÇILIŞ SAATİ İLE AVM KAPANIŞ SAATİ

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcılar Derneği: AVM’ler saat 12.00 – 20.00 arasında açık olacak. AVM’lerdeki çocuk oyun alanları kapatılacak ve dezenfekte edilecek.

HER YER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş dün yaptığı açıklamada, “İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ediyoruz. Merdivenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz” demişti.