Magazin

ATV’nin Yeni Dizisi Sevmek Zamanı İzleyicilerle Buluşuyor!

ATV ekranlarının yeni dizisi “Sevmek Zamanı” dizisi yeni bölümüyle izleyicisine merhaba diyor. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu ikilisinin üstlendiği Sevmek Zamanı dizisi için meraklı bekleyiş sona eriyor. Dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu. ATV’nin yaz sezonuna damga vurmasını beklediği Sevmek Zamanı dizisiyle ilgili son gelişmeler dikkat çekti.

Yerli dizi severlerin merakla beklediği Sevmek Zamanı dizisi ATV ekranlarından yayınlanacak. Şimdiden heyecanla beklenen dizinin başrollerini sevilen oyuncular Deniz Işın ile İlhan Şen paylaşıyor. Sevmek Zamanı dizisinin ilk bölüm konusu sosyal medyada çok konuşulurken yerli dizi severler tutkulu bir aşk hikayesine tanık olmanın heyecanını yaşıyor. Türk televizyonlarının aranan simalarına başrollerinde yer veren dizininin konusu merak edilirken Sevmek Zamanı dizisi sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi.

Sevmek Zamanı Konusu

ATV ekranlarının yeni dizisi Sevmek Zamanı konusu merak ediliyor. Heyecanla beklenen dizinin ilk bölümünde azimli ve başarılı üniversite öğrencisi Firuze’nin başından geçenler ekranlara gelecek. Firuze’nin yaşamı vapurda tanıştığı gizemli bir adamdan sonra bambaşka bir hal alır. Firuze bu sayede kendini dolu dizgin bir aşk hikayesinin ana kahramanı olarak bulur. Firuze aşkını dolu dolu yaşarken ailesinin geçmişi yıllar sonra karşısına çıkınca büyük bir şok yaşar.

ATV Ekranlarında Sevmek Zamanı

Yeni bölümleri ile her pazartesi saat 20.00’de izleyenlerle buluşan Sevmek Zamanı dizisi şimdiden büyük bir ilgi toplamayı başardı. Sevilen dizide Firuze saf ve tutkulu bir aşk yaşarken onu üzen gerçeklerden kaçmanın yollarını bulur. Firuze bu durumdayken aşık olduğu adamın da sakladığı büyük sırlar vardır. Bu sır gün yüzü gördüğünde artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacak ve Firuze için büyük sınav başlayacaktır.