GündemMagazin

ATV’nin iddialı dizisinden kötü haber: Final yapacak!

ATV ekranlarında yayınlanan başrollerinde İlhan Şen ve Deniz Işın’ın bulunduğu Sevmek Zamanı dizisinden kötü haber geldi. ATV’nin sevilen dizisi Sevmek Zamanı reyting nedeniyle 5. bölümde final yapacağı öğrenildi.

5. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Yaz dizisi Sevmek Zamanı, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Dizi için erken final kararı alındı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 3. bölümü yayınlanan Sevmek Zamanı dizisi, 25 Temmuz’da yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

0x0-3-bolum-foto-galeri-1656683860819

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Mert Savaş’ın kaleme aldığı dizide İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel ve Serenay Aktaş başrolleri paylaşıyordu.

SEVMEK ZAMANI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Firuze, hem okuyan hem çalışan, akıllı ve azimli bir genç kadındır. Zor bir çocukluğun ardından kardeşleri ve onları evlat edinmiş Muhsin Baba ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ta ki Kağan’la tanışana kadar. Firuze, onu seven ve kollayan ailesinin erkekleriyle çevrili ve korunaklı dünyasından, Kağan’ın karanlık evrenine doğru sürüklenmeye başlar.

0x0-firuze-her-seyi-bildigini-kagana-anlatti-1657008073929

Başrollerinde Deniz Işın ile İlhan Şen’in yer aldığı Sevmek Zamanı dizisinin kadrosunda Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Nimet İyigün ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı isimler de bulunuyor.