Magazin

ATV ekranlarının yeni gözdesi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden mesaj var; önce Oktay Kaynarca, şimdi de o isim konuştu!

Yeni sezonda ATV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları sete çıkmaya başladı. Setten sızan görüntüler ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosu kelimenin tam anlamıyla netleşirken; dizinin usta isimlerinden de mesajlar bir bir gelmeye başladı.

İLK MESAJ OKTAY KAYNARCA’DAN GELMİŞTİ

Hem yapımcılığına ortak olduğu hem de başrolünü paylaşacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için geçtiğimiz günlerde açıklama gerçekleştiren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, dizisi ile ilgili, “Ben işime sadece iş olarak bakmam, yolculuk ve yaşam biçimi olarak bakmışımdır hep ve her yolculuğa başlarken sevdiğim laftır ‘Su gibi aksın’. Ben Bu Cihana Sığmazam yakında” ifadelerini kullanmış ve seyircilerini şimdiden heyecanlandırmayı başarmıştı. Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili bir açıklama da ünlü oyuncu Işıl Yücesoy’dan geldi.

BU KEZ IŞIL YÜCESOY KONUŞTU

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’nın canlandıracağı Cezayir karakterinin annesi Gülendam’a hayat verecek olan usta oyuncu Işıl Yücesoy, geçtiğimiz günlerde yeni rolü ile ilgili bir tweet attı. Işıl Yücesoy’un attığı tweette; “Ben Bu Cihana Sığmazam, sevgili Oktay Kaynarca ile ana-oğul olarak doku tutuverdi. Çok mutlu ve umutluyum. Yakında göz göze gönül gönüle” ifadeleri yer aldı.

KARAKTERLER BELLİ OLDU

Öte yandan Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde yer alacak oyuncular ve karakterleri de netleşti. Dizinin yapım ekibinden yapılan açıklamaya göre kadroda; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) yer alacak.