Ekonomi

ATM’den maaş çekenler dikkat: e-Devlet üzerinden başvuranlara nakit 500 TL verilecek!

Milyonlarca kişi maaşlarını bankaların ATM’lerinden çekiyor. Bu kapsamda bankalar ise çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Vakıfbank yaptığı yazılı açıklama ile e-Devlet aracılığı ile maaşını taşıyanlara en az 500 TL nakit vereceğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın emekli maaşları için geçerli olacağı bildirildi.

Türkiye’de emekliler için bankalar promosyon yarışına giriyorlar. Vakıfbank maaşını kendi şubelerine taşıyanlara en az 500 TL vereceğini duyurdu. Karşılıksız olarak verilen parayı almak için 3 yıl maaş çekme sözü vermek gerekiyor. Gerekli şartları sağlayan vatandaşlar ise en yakın VakıfBank Şubesine müracaat edilebilir ayrıca VakıfBank yurtiçi Atm cihazları, VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması ve E-Devlet aracılığıyla maaş taşıma başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kim ne kadar alacak?

(bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı; 1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 500. TL,1.500 – 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 625. TL, 2.500.-TL ve üzeri olanlara 750. TL ödeme gerçekleştirilecek.