Editörün SeçtikleriEkonomi

ATM Ve Kredi Kartları Kaldırılıyor! ‘Bahane Edecekler’ Diyerek Yeni Sistemi Duyurdu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Eylül ayına ilişkin çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. “Rüzgar gibi sağa sola savrulan bir süreç göreceğiz” diyen Memiş kredi kartı ve ATM kartlarının kaldırılacağını iddia etti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken açıklamalar geldi. Eylül ayı boyunca piyasalarda yaşanacaklara değinen Memiş, dünyanın hızlı bir şekilde sanallaştığını söyledi ve ‘buna duyarlı olun’ dedi. Memiş’in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

Gram Altın TL 1015-1018 Lira Aralığında

“Gram altın TL fiyatını ekranlarda 1005 lira gösteriyorlar. Gram altın TL 1015-1018 lira aralığında. Ekrandaki rakamsal değerle fiziki tarafta bu makas aralığının açık olduğunu bilmeniz gerekiyor.

Gram 1000 Liranın Altına Düşer Mi?

Gram altın 1000 liranın altına sarkar mı? Bunun olması için ekranda gram altının 990-985 lira olması lazım ki insanlar 1000 liranın altında kuyumculardan altın alsınlar. Ama bu ihtimalin olduğunu düşünmüyorum.

Yılsonuna Kadar Sancılı Süreçler Bizi Bekliyor

Elimde dolarım var gümüş almalı mıyım? Evet gümüş gram bazında da oldukça ucuz kalmaya devam ediyor. Eylül fiyatlaması başlayacak. 2022’deki yol haritamıza sadık kalarak parite üzerinden işlem yapıyoruz. Yılsonuna kadar sancılı süreçler bizi bekliyor. Lütfen dikkat edin…

Neye İhtiyacınız Varsa Alın

Dünya sistemi sizi fakirleştirmek için kuruldu. Elinizde para varsa neye ihtiyacınız varsa alın. Doların yükselmesi emlak fiyatlarının yükselmesi, konut fiyatlarının yükselmesi anlamına geliyor. Her geçen gün paraya ulaşmak zorlaşıyor. Kredi almak zorlaşıyor.

Artık ATM Ve Kredi Kartı Kullanılmayacak

Enflasyon geçici değil. 2022-2023 enflasyon yılları. 2023 yılı itibari ile dünyadaki ülkeler kendi dijital paralarını hazırladılar. İlan edecekler. Dijital ortama duyarlı olun. Artık kredi kartı ve ATM kartları kullanılmayacak. Sanal dijital şifreleme olacak. Herkesin cebinde kartlar var artık buna noktayı koyuyorlar. Yeni sistem cip krizini bahane edecekler bu ATM ve kredi kartlarını vuracak. Kimsenin cebinde kartlar olmayacak.

Şifre ile işlem yapacaksınız. Gittiğiniz yerde temassız şekilde şifrenizi girerek işlem olacak. Dünya hızlı şekilde sanallaşıyor.

Rüzgar Gibi Sağa Sola Savuran Süreç Göreceğiz

1 Eylül itibari ile farklı pozisyon alarak yolumuza devam edeceğiz. Rüzgar gibi sağa sola savuran süreç göreceğiz.”