Genel

Atama bekleyen kişiler dikkat: Bugün saat 17.30’da açıklanacak!

Kamuda iş imkanı! Kamu kurum ve kuruluşlarına 517 kişinin ataması yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, arkeolog, avukat, biyolog, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, grafiker, hemşire yardımcısı, kuran kursu öğreticisi, kütüphaneci, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, psikolog, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, sosyolog, sosyal çalışmacı, teknisyen, tekniker ve veteriner hekim unvanları için kadro açtı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bugün 517 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması gerçekleştirilecek. Atama sonuçları bugün saat 17.30’da açıklanacak.

517 KİŞİ ALINACAK

Kadroların 199’u arkeolog, avukat, biyolog, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, grafiker, hemşire yardımcısı, kuran kursu öğreticisi, kütüphaneci, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, psikolog, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, sosyolog, sosyal çalışmacı, teknisyen, tekniker ve veteriner hekim unvanları için ayrıldı. Ayrıca 200 memur, 95 hizmetli unvanlı kadro ile 23 işçi kadrosuna atama yapılacak.

Yapılacak atamayla bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısı 46 bin 644’e ulaşacak.

Atama sonuçları bugün saat 17.30 itibarıyla https://sosyalatama.aile.gov.tr/ adresinden öğrenilebilecek.