Magazin

Astrolog Seyran Ataklı’dan Akrep burçlarına uyarı! 2022’de sizi bazı olumsuzluklar bekliyor, dikkatli olun!

Hem gündelik hayat içindeki akış hem de haftalık ya da yıllık akış için oldukça fazla takip edilen başlıklar arasında yer alan burçlar, birçok kişinin hayatının merkezine yerleştirdiği konular arasında yer alıyor. Bilimsel olarak da kanıtlanmış birçok yanı olan gezegen hareketleri ile birlikte değişen özellikler sergileyebilen burçlar, Astrolog Seyhan Ataklı’nın konu ile ilgili yorumları aracılığı ile birçok kişinin hayatına yön vermek açısından aracı olabiliyor.

Binlerce takipçisi olan Astrolog Seyhan Ataklı, en çok merak edilen burçlardan biri olan Akrep burcunun, bu yıl içerisinde ki yaşamına dair bazı değerlendirmelerde bulundu. 2022 yılının Akrep burçları için zor bir yıl olacağını belirten Seyran Ataklı’nın, burç ile ilgili öngörüleri merak konusu oldu.

Ocak Ayına Dikkat!

Ocak ayının Venüs retrosu ile başladığını belirten Astrolog Seyran Ataklı, bu dönem içerisinde Akrep burçlarının bazı başlıklar içerisinde dikkatli hareket etmeleri gerektiğini ifade ediyor. Akrep burçlarının özellikle 30 Ocak’a kadar ki süreye kadar ikili diyaloglar konusunda dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen Ataklı, bu dönemde birçok konuda yanlış anlaşılmalar olabileceğine dikkat çekiyor.

Akrep burçlarının, akraba, kardeş ve yakın çevrede yer alan diğer kişiler ile maddi paylaşımların olması durumunda büyük gerginliklerin de ortaya çıkabileceğini belirten Astrolog Ataklı, akrep burçlarına özellikle 30 Ocak’a kadar sakin kalmalarını tavsiye ediyor.

2023’e Kadar Olumsuzluklar Devam Edecek!

Akrep burcu için 2022 öngörülerini kaleme alan Astrolog Seyran Ataklı, Venüs retrosu ile başlayan 2022 yılının, Akrep burçları için olumsuzluklar ile dolu olabileceğine işaret ediyor. Seyran Ataklı, 2023 yılına kadar devam edecek olan bazı astrolojik gelişmelerden olumsuz olarak etkilenecek olan Akrep burçlarını, pek çok dikkatli olmaları için uyarıyor.

Akrep burçlarının 2023 kadar devam edecek olan Satürn Kova transitinden bu dönemde de direkt olarak etkileneceğini belirten Astrolog Ataklı, ailevi konular, eğitim konuları, gayrimenkul alım satımları konusunda akrep burçlarını uyarıyor. Bu dönem içerisinde aceleci davranılmamasını ve dönemin en olumsuz getirisinin güvensizlik olacağını belirten Astrolog Ataklı, araç kullanımı ve sağlık konularında da dikkatli olunmasını tavsiye ediyor.

Evlilik Olabilir!

Akrep burçlarının 2022 yılı içerisinde gerçek aşkı bulabileceklerini ve o kişi ile evlenebileceklerini belirten Astrolog Ataklı, evli olan kişilerin de bu yıl itibari ile çocuk sahibi olabileceğine dikkat çekiyor.