Magazin

Aslı Enver ve Önder Öztarhan ilişkisinden sevindirici haber: Bu yaz düğün var!

Ekranların sevilen simalarından biri olan oyuncu Aslı Enver, Murat Boz ile yaşadığı ilişkiden sonra aşka tövbe etmiş ve bir süredir herhangi bir kişi ile adının yan yana anılmasına fırsat tanımamıştı. Yaklaşık olarak 5 ay önce iş insanı Önder Öztarhan ile anılmaya başlayan oyuncu Aslı Enver’in yakın çevresinden gelen habere göre Aslı Enver’in aşka tövbe ettiği zamanlar geride kaldı. Çiftin yakın zaman içerisinde nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Evinin Önünde Görüntülenmişti!

Kavak Yelleri, Hayat Bilgisi ve son olarak da İstanbullu Gelin dizileri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz yıllarda şarkıcı Murat Boz ile bir ayrılıp bir barışarak yaşadığı ilişki ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Murat Boz ile yaşadığı ilişkinin ardından araya pandeminin de girmesi ile birlikte ekranlardan da uzaklaşan ünlü oyuncu, o günden beri herhangi bir ilişki yaşamamış ve hayatını kameralardan uzak bir şekilde yaşamayı tercih etmişti.

Aslı Enver, uzun bir süredir yaşadığı sessizliği geçtiğimiz aylarda iş insanı Önder Öztarhan’ın evinin önünde kendi aracından inerken görüntülenerek bozdu. O zamanlarda konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadan, Önder Öztarhan’ın evine giren Aslı Enver’in, iş insanı ile yeni bir ilişkiye başladığı ancak bu durumu saklamak istediği iddia edilmişti.

İlk Görüşte Aşk!

Aslı Enver’in Önder Öztarhan’ın evinin önünde görüntülenmesinden sonra konunun üzerine giden magazin basını, ikilinin bir ilişki içerisinde olduğunu ortaya çıkarmıştı. O zamanlarda iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmemiş ve konunun üzeri kapatılmıştı.

Bir süre önce yakın çevresine yaptığı açıklamalar ile adından söz ettirmeyi başaran Önder Öztarhan, Aslı Enver’e ilk görüşte aşık olduğunu söylemişti.

Yaza Evleniyorlar!

Aslı Enver ve Önder Öztarhan ilişkisi ile ilgili gelen yeni habere göre Önder Öztarhan’ın Aslı Enver’e “hemen evlenelim” dediği, Aslı Enver’in de bu teklifi kabul ettiği iddia edildi. Aslı Enver’in, kendi yakın çevresine “yaza evlenebiliriz” dediği de ikilinin yaşadığı ilişki ile ilgili ortaya atılan iddiaların arasında yerini aldı.