Magazin

Aslı Bekiroğlu ifşa fotoğraflarının ardından açıklama yaptı!

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun telefonunun hacklenerek müstehcen fotoğraf ve videolarının basına sızdırılması magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Aslı Bekiroğlu’na ait olduğu iddia edilen fotoğraf ve videolar sosyal medyada kısa sürede çok konuşuldu.

Aslı Bekiroğlu yayınlanan fotoğraf ve videolarından sonra Google’da en çok arananlar listesine girdi.

Vine adlı sosyal medya platformunda çektiği videolarla adını duyuran ve sonrasında Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım gibi dizilerde rol alan oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisine ait olduğu iddia edilen görüntüler bugün magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Bekiroğlu Instagram hesabından hikaye paylaşarak ‘müstehcen video ve fotoğraflar’ hakkında açıklamada bulundu.

ASLI BEKİROĞLU’NDAN GÖRÜNTÜLERE İLİŞKİN AÇIKLAMA
Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkındaki nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve pirim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın