Kültür SanatMagazin

Aşkı Memnu hayranlarına müjde! Dizi ekibinden yeni bir proje geliyor..

Yayınlandığı günden beri büyük etki yaratan dizi Aşkı Memnu hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Ekibin yeniden bir araya gelerek dizi projesi için çalışacağı konuşuluyor.

Aşkı Memnu neden yok? Aşkı Memnu kaldırıldı mı, tekrarı hangi kanalda? 12-13 Nisan Kanal D yayın akışı - Takvim

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden uyarlanan ve başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı dizi Aşkı Memnu yılara meydan okuyor. Finalinin üstünden seneler geçmesine rağmen dizi gündem olmaya devam ediyor. Aşk-ı Memnu’nun yönetmeninden yeni bir dizi daha geliyor. Bu dizi de klasik bir eserin uyarlaması olacak.

Dizinin yönetmenliğini Aşk-ı Memnu’nun yanı sıra Elveda Derken, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Kara Sevda gibi ses getiren dizilere imzasını atan Hilal Saral üstlenecek.

Yeni dizi İntibah

Yeni dizi Namık Kemal’in eseri İntibah’ın modern bir uyarlaması olacak. Yeni dizinin senaristi ve yönetmeni Aşkı Memnu dizisiyle aynı olacak. Yine roman uyarlaması olacak dizi şimdiden heyecan yarattı. Eylül ayında çekimlere başlanması planlanıyor. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral otururken senaryoyu Melek Gençoğlu kaleme alacak. Dizinin yapımcısı ise BKM olacak.

Beren Saat Georgia on Twitter: "Beren ve yönetmen Hilal Saral Iyi ki doğdun Beren 😍🎂🎈❤️ #iyikidoğdunBerenSaat @berensaat #berensaat… "

Dizinin Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Oyuncu kadrosu için görüşmeler sürüyor ancak bir açıklama yapılmadı.

Dizinin hikayesi

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur.

Ali, aslında bir fahiye olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.