EkonomiGündem

Asgari Ücretle Çalışanlar Dikkat! Kabine Bugün Toplanacak Gündemde Asgari Ücret Var

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşünde kabine toplantısına başkanlık edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantı Beştepe’de gerçekleştirilecek. Kabine toplantısının en önemli gündem maddelerinden biri ise asgari ücret olacak.

Döviz Kurundaki Hareketlilik Masaya Yatırılacak

Vatandaşların merakla beklediği konulardan bir tanesi olan asgari ücret, için görüşmeler Aralık ayı itibariyle başlamış vatandaşların gözü kulağı zam haberine dönmüştü. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Konuşulacak konular merakla beklenirken asgari ücretin yanı sıra döviz kurundaki hareketlilik, stokçulukla mücadele ve koronavirüs konuları masaya yatırılacak.

Yeni Varyant “Omicron” İçin Tedbirler Değerlendirilecek

Yoğun gündem bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabinede, Asgari ücret konusu, Türkiye’de henüz görülmeyen “Omicron varyantı”, döviz kurundaki hareketlilik ve stokçulukla mücadele konuları konuşulacak. Ayrıca yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ilk kabine toplantısı olacak.