Teknoloji

Artık herkes bunu alıyor: Xiaomi robot süpürge indirimli satılıyor!

Son yıllarda vatandaşların robot süpürgelere olan ilgisi arttı. Özellikle evcil hayvan sahipleri indirimli robot süpürge araştırmaları yapıyorlar. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro bazı internet satış sitelerinde indirimli satışa çıktı. İşte robot süpürge özellikleri ve indirimli fiyatı…

Son zamanlarda rağbet gören teknolojik ürünlerden biri de robot süpürgeler. İş hayatının yoğunluğu ile zamandan tasarruf yapmak isteyen pek çok kişi robot süpürgelerin özelliklerini ve fiyatını araştırıyorlar. . Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro özellikleri resmi internet sayfası üzerinden açıklandı. Peki, robot süpürge kaç paraya satılıyor?

Mi Robot Vacuum Mop Pro özellikleri

3 temizlik modunu destekler. Daha temiz sonuçlar için elle silerek tekrar tekrar parlatmayı simüle eder. Akıllı kontrollü su deposu ahşap yüzeyleri korur. Daha derinlemesine temizlik için 2100 Pa’lık emiş, daha doğru haritalama yapan yepyeni ve daha gelişmiş LDS lazer navigasyonuna sahiptir.

Şarj Süresi1 Saat.
Çalışma Süresi120 Dk.
Toz Kapasitesi0.45 Lt.
Hepa FiltreVar.
Aşılabilir Engel20 mm.
Kullanım AlanıSert Zemin.
TeknolojiAkıllı Navigasyon.
Xiaomi Robot Süpürge ile Robot Mi Home uygulamasında bağlandığından uzaktan kontrol, ön ayarlı temizlik ve temizlenecek yeri gösterme özellikleri dahil olmak üzere uzaktan etkileşim ile temizlik yapabilirsiniz.

Xiaomi robot süpürge kaç para?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, hepsiburada.com alışveriş sitesinde indirimli fiyattan satılıyor. 4.999 TL değerindeki robot süpürgenin bugün 2.799 TL ile satışa çıktığı öğrenildi.