GündemMagazin

Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiser’i duyurdu: Çok yorulmuş!

Kanal D ekranlarında yıllarca devam eden Arka Sokaklar dizisi 16. sezonu ile devam ederken Mesut Komiser rolüne hayat veren Şevket Çoruh son sezonda diziden ayrılmıştı. Arka Sokaklar dizisinden ayrılarak sevenlerini üzen Şevket Çoruhlu neden ayrıldığını açıkladı.

“ÇOK LAFTAN ANLAMIYOR”

YouTube’de İnci Sözlük kanalının bir yayınına konuk olan Şevket Çoruh, projeden geri dönüp dönmeyeceği sorusuna da cevap verdi. Şevket Çoruh, “Mesut’u çok özledik ne olur geri dön ağabey. Sensiz olmuyor” yorumuna, esprili bir dil ile şu cevabı verdi: “Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama… Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş.”

”DİZİDEN AYRILMAMIN PEK ÇOK SEBEBİ VAR”

Kendisine yöneltilen “Arka Sokaklar’dan ayrılırken ne düşündün ağabey? Sence bu son sana yakıştı mı? Neden ayrıldın?” şeklindeki soruya da cevap veren Çoruh, ayrılık sebebini ilk kez bu kadar net açıkladı: “Tabi ki çok önemli ama 17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana… Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen… Asıl sebep de bu aslında. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek… 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için.”