Ekonomi

Araç veya ev sahibi ile kiracılara anında 50 bin liraya kadar kredi!

Halkbank tarafından enerji destek kredisi kampanyası başlatıldı ve bu kredi kampanyasında mülk veya araç sahipleri ile kiracılara 50 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtildi. Söz konusu kredi kampanyasında enerji tasarrufunu desteklemek amacıyla , enerji tasarrufu sağlayacak ihtiyaçların temini için geliştirilen 50 bin liraya kadar 36 ay vadeli kredi verildiği belirtildi ve şu ifadelere yer verildi:

“Enerji tasarrufunu desteklemek amacıyla , enerji tasarrufu sağlayacak ihtiyaçlarınızın temini için geliştirdiğimiz 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. Mülk, araç sahibi ya da kiracı olan müşterilerimiz bu kredimizden faydalanabilir.”

ÖRNEK ÖDEME 

50 bin liraya kadar olan kredinin aylık taksit tutarı 1985 lira oluyor ve 36 ay vade ve ile yüzde 1,73 faiz oranı işletileceği belirtildi. Ayrıca tahsis ücreti olmayacağı da vurgulandı.

BAŞVURU 

Enerji Destek Kredisi kullanabilecek nitelikte olan müşterilerin kredi kullandırım tarihinden en fazla bir hafta öncesinde düzenlenmiş, enerji verimliliğine yönelik harcamaya ait belge/proforma fatura veya asıl fatura ile en yakın Halkbank Şubesine başvuru yapabileceği vurgulandı.

KULLANILACAK ÜRÜN VE HİZMETLER 

Bu kredinin kullanılacağı ürün ve hizmetler ise şöyle oldu:

A+, A++, A+++ tasarruflu beyaz eşyalar (buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, fırın, derin dondurucu, klima, kazan, termosifon),

Doğalgaz (kombi, tesisat, radyatör, ısı paylaşım sistemleri gibi doğalgaz dönüşüm sistemleri)
Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri

Mantoloma (dış cephe mantoloma)

İkamet edilen konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı

Konut tadilat malzemeleri

Verimli aydınlatma sistemleri (tasarruflu veya ledli aydınlatma cihazları)

Güneş enerjisi ile ısıtma ve sıcak su sağlayan sistemler (panel, kazan, tesisat, radyatör)

Araç LPG ürünleri