Ekonomi

Araç satın alacaklar dikkat! O bankalara başvurmanız durumunda faizsiz taşıt finansmanı desteği alacaksınız!

3 katılım bankası el ele vererek, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları düşük kâr payı oranlı taşıt finansmanı kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Araç Finansmanı Kampanyası 2022

Türkiye’nin ilk katılım bankalarından birisi olma özelliğini elinde bulunduran Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın düşük kâr payı oranlı taşıt finansmanı hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili finansman hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt finansmanı hizmetinin azami vade sayısını 48 ay, ortalama kâr payı oranını ise yüzde 1,79 olarak belirledi. Banka, araç satın almak için vereceği 50 bin TL’lik finansman hizmetinin aylık ödemesini ise 1.832,68 TL olarak duyurdu.

Albaraka Türk Katılım Bankası Araç Finansmanı Kampanyası 2022

Finansman hizmeti sunan katılım bankalarından birisi olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın kendi aracının sahibi olabilmek adına nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara, taşıt finansmanı hizmeti sunacağını bildirdi.

Albaraka Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı hizmetinin azami vade sayısını 48 ay, ortalama kâr payı oranını ise yüzde 1,89 olarak belirledi. Banka, araç satın almak için vereceği 50 bin TL’lik finansman hizmetinin aylık ödemesini ise 1.721,53 TL olarak duyurdu.

Ziraat Katılım Bankası Araç Finansmanı Kampanyası 2022

Ziraat Katılım Bankası da yeni dönemde düşük faizli araç kredisi hizmeti almak isteyen vatandaşlara, taşıt finansmanı hizmeti ile yanıt veren bankalardan birisi oldu.

Albaraka Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı hizmetinin azami vade sayısını 48 ay, ortalama kâr payı oranını ise yüzde 1,67 olarak belirledi. Banka, araç satın almak için vereceği 50 bin TL’lik finansman hizmetinin aylık ödemesini ise 1.631,42 TL olarak duyurdu.