Ekonomi

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt ve otogazda dev indirim

Araç sahiplerine güzel haber Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. Banka müşterilerine akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde geçerli olacak hediye para puanlar dağıtmaya başladı.

Araç sahiplerine müjde sabah saatlerinde verildi. Worldcard ile her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 150 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarınızda anında 5 TL, toplamda 25 TL Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan kazanacaksınız.

Kampanya Detayları

Anlaşmalı Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarınızdan 5 TL, toplamda 25 TL Opet Puan kazanırsınız. Kazandığınız Opet Puanlar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard’ınıza yüklenir.

Kazanacağınız Opet Puanları yalnızca anlaşmalı OPET istasyonlarından yapacağınız akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabilirsiniz.

Aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek olup ve harcamalara ilişkin puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacaktır.

Harcamalarınız bir takvim ayı üzerinden hesaplanacaktır.

Diğer Kampanyalarla Birleştirilemez

Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılamaz. Opet Puan kazanımları, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Opet Worldcard sahiplerinin Opet Puan kazanabilmeleri için anlaşmalı Opet istasyonlarından yaptıkları akaryakıt veya otogaz alımlarını, istasyondan çıkmadan, istasyon otomasyonundan gelen alım bilgisi ile eşleştirerek Opet Worldcard ile ödemeleri gerekmektedir.

Geçmişe yönelik yapılan ödemeler ve istasyon dışı satışlardan Opet Puan kazanımı mümkün olmayacaktır.

Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan işlemlerin yalnızca biri kampanyaya dahil edilecektir.

Chippin uygulaması üzerinden yapılacak harcamalar kampanyaya dahil değildir

Opet’ten yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında Opet Worldcard’ın kullanılması durumunda, Opet sadakat kartı veya diğer Parolu kartlara verilen Paropuan kazanılamayacaktır.

Son Gün 30 Eylül

Farklı bir Yapı Kredi kredi kartınızı Opet Worldcard’a çevirmeniz durumunda; eski kartınızdaki Worldpuan’lar Opet Worldcard’ınıza aktarılacaktır. Yeni Opet Worldcard’ınıza aktarılan Worldpuan’lar tüm World Üye İşyerlerinde geçerli olmaya devam edecektir. Opet istasyonlarından gerçekleştirdiğiniz akaryakıt ve otogaz harcamalarınız aylık olarak hesaplanırken, yalnızca Opet Worldcard’ınız ile gerçekleştirmiş olduğunuz harcamalar dikkate alınacaktır. Eski Yapı Kredi kredi kartınızla Opet istasyonlarından gerçekleştirmiş olduğunuz akaryakıt ve otogaz harcamalarınız aylık hesaplamada dikkate alınmayacaktır.

Fırsat bu ayın sonunda bitecek.