EkonomiGündem

Arabasını Değiştirmek İsteyenler Dikkat! HYUNDAİ İ20 Modellerde Uygun Faiz Kampanyaları Son 9 Gün

Araba sahibi olmak isteyenler için Hyundai sıfır araç kampanyalarını paylaştı. Hyundai model araç  almak isteyenler için uygun faiz oranı vereceğini duyurdu. Hyundai resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kampanyalarını duyurdu. Sıfır araba sahibi olmak isteyenler için Hyundai, İ20model araçlarda 75.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatını sundu. Kampanyadan yararlanmak için son gün 31 Ekim. Detaylı bilgi Hyundai yetkili satıcılarında.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde;

Kampanya 31.10.2021 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 10.200 TL’lik indirim, 2021 model i20 1.4 Style Plus AT (otomatik vites) için geçerlidir.

Belirtilen 75.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında geçerlidir. %0,99 faiz oranlı kredi kampanyası, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir.

Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılamamaktadır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir.

75.000 TL’ye kadar 12 ay % 0,99 faizli kredilerde eşit taksitli örnek vadeler için bireysel amaçlı kullanımlarda bahsi geçen taşıt kredisinin aylık ve yıllık toplam basit maliyet oranları sırasıyla %1,36 ve %16,37 olmaktadır.

Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.