Kamu

Arabasına akaryakıt alacaklar dikkat: 3 gün kaldı!

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Arabasına akaryakıt alacak vatandaşlara 3 gün süre verildi. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden 01 Temmuz-15 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 50 TL Bankkart Lira verilecektir.

50 LİRA BANKKART LİRA VERİLECEK

Kampanyanın geçerli olabilmesi için alışverişten önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SMS ile katılım sağlanabilir.

SMS ile katılım sağlamak için TE2022 yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından SMS gönderilmesi gerekmektedir. KKTCell operatörlerine ait numaralardan ise +905327524757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 50 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil’de yer alacak, kazanım SMS’le bildirilecektir.

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 25 Ağustos 2022 tarihinde yüklenecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 15 Eylül 2022 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Aynı gün içerisinde yapılacak 200 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

İşlemlerin kampanyaya katılım sağlandıktan sonra ve Bankkart POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.
15 Eylül 2022’ye kadar kullanılmayan Bankkart Lira’lar 16 Eylül 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak , Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilir.

Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal / iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya sadece anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında geçerlidir.

Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.