EkonomiKamu

Arabası olanlar dikkat: 31 Mayıs’a kadar 1 TL olacak!

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Yapı Kredi internet sitesinden alınan bilgilere göre 31 Mayıs tarihine kadar yeni HGS etiketinizi Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve tüm Yapı Kredi şubelerinden 70 TL yerine 1 TL’ye alacağınız açıklandı.

YAPI KREDİ DUYURDU

Üstelik kampanyaya katılarak yeni Hgs etiketinizle ile toplamda en fazla 50 TL indirim sağlanacak şekilde 31 Temmuz 2022 tarihine kadar yapacağınız 4 geçişten 1’i ücretsiz verilecek.

29 Nisan -31 Mayıs 2022 tarihleri arasında yeni HGS etiketi Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve tüm Yapı Kredi şubelerinde 1 TL olacaktır.

Kampanya kapsamına tüm etiket sınıfları dahildir.

Kampanyaya müşterilerimizin 31 Temmuz 2022 tarihine kadar yapacakları geçişlerin toplamının 1/4’’ü, maksimum 50 TL olacak şekilde 10 Ağustos 2022 tarihinde müşterilerimize indirim olarak yansıtılacaktır. İndirimlerin yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Kampanyaya katılım için; HGSODUL yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra müşteri numarasının 4454’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Hak edişleri 50 TL’nin üzerinde olan müşterilerimize kampanya kapsamında 50 TL indirim yüklenecektir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,85 TL Türk Telekom hatlı numaralar için 1 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,65 TL’dir.

Bu kampanya kişiye özel diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş (“Yapı Kredi”) tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.