Ekonomi

Araba Almak İsteyenler Dikkat! Hyundai Model Araçlarda Faiz Oranları Düştü

Araba sahibi olmak isteyenler için Hyundai sıfır araç kampanyalarını duyurdu. Hyundai model araç  almak isteyenler için uygun faiz oranı vereceğini duyurdu. Hyundai resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile araba sahibi olmak isteyen vatandaşları bilgilendirdi. Hyundai sıfır araç almak isteyenler için %0,99 faiz oranı vereceğini duyurdu.

Hyundai  resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre;

156.841 TLden başlayan fiyatlar veya %0,99 faiz fırsatı sunuyor.

Kampanya 30.09.2021 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. 156.841 TLden başlayan fiyat, azami/maksimum kampanyalı satış fiyatıdır. Belirtilen % 0,99 faiz fırsatı, 50.000 TL kredi tutarı ve 12 aylık vadede, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarda geçerlidir.

%0,99 faiz oranlı kredi kampanyası, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir. Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılamamaktadır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. 50.000 TL 12 ay % 0,99 faizli kredide eşit taksitli örnek vadeler için bireysel amaçlı kullanımlarda bahsi geçen taşıt kredisinin aylık ve yıllık toplam basit maliyet oranları sırasıyla %1,37 ve %16,38 olmaktadır.

Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.