KamuManşet

Araba almak isteyenler dikkat! 22 Aralık’a kadar başvurularda 20 bin TL’ye kadar indirim yapılacak!

Aralık ayının gelmesi ile beraber araba markaları indirimlerini duyurmaya başladılar. Bu kapsamda açıklamada bulunan Renault tüm Yeni Clio’lar da 20.000 TL’ye varan indirim fırsatını başlattığını duyurdu. İndirim kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların ise 22 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

Bu sene taşıt sahibi olmak isteyen vatandaşlar indirim fırsatlarını araştırıyorlar. Araba markaları ise yeni yıla girerken yapacakları indirimleri duyuruyorlar. Bu kapsamda Renault Yeni Clio’lar da 20.000 TL’ye varan indirim yapacak. İndirimden 22 Aralık 2020’ye kadar faydalanılabilecek.

Yapılan indirim şu ifadeler ile duyuruldu:

Yeni CLIO’ lar 20.000 TL’ ye varan indirim fırsatıyla

Sınırlı sayıdaki tüm Yeni Clio’lar da 20.000 TL’ye varan indirim fırsatları sizleri bekliyor. İndirim tutarı, seçilen versiyona göre farklılık gösterebilir.

İlgili kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.

Yeni Clio’nun karma CO2 salımı 94 – 121 g/km; yakıt tüketimi 3,6 – 5,3 l/100km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 22.12.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.