Eğitim

AÖF 2020-2021 dönemi için kayıt yenileme başladı? Peki kayıt yenileme ne zaman sona eriyor? Nasıl yapılır? Ücreti nedir?

Açıköğretim kayıt yenileme ekranına sabah saatlerinden itibaren vatandaşların ilgisi sürüyor. Anadolu Üniversitesi bünyesinde sürdürülen açıktan üniversite eğitimlerini almak için öğrenciler elektronik ortamdan kayıtlarını yapıyor. Peki Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zaman sona eriyor? Açıköğretim AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi bünyesinde açıktan eğitimlerini sürdüren binlerce öğrenci bugün itibarıyla elektronik sistem üzerinden AÖF kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirecek. Bu noktada Açıköğretim kayıt ücreti gibi detaylar araştırma konusu haline geliyor…

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme işlemi, Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır.

ÖF KAYIT YENİLEME ADIMLARI

1-Derslerini seç.
2- Ücretini öde.
3- Otomasyondan kaydını kontrol et.
4- Ders kitapların eKampüs’te.

AÖF KAYIT YENİLEME SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.