Gündem

Antalya'da intihar eden komiser eşini suçladı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde ikamet eden komiser Muzaffer P,dün sosyal medya hesaplarından intihar edeceğini duyurdu.İkinci evliliğini Z.P ile yapan Muzaffer P.’nin paylaşımından sona yakınları 112’yi aradı. İhbar üzerine sabah saatlerinde Muzaffer P’nin evine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

AFAD ekiplerinin evde yaptığı incelemelerde kimyasla maddeye rastlanmazken, Muzaffer P’nin fare zehri içerek intihar ettiği tespit edildi. Muzaffer P’nin cesedinin yanında da bir miktar fare zehri bulundu.

Muzaffer P’nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

ÖLÜMÜMDEN EŞİM SORUMLUDUR

Yaptığı paylaşımda eşi Z.P. ile evlendikleri gün başından geçenleri anlatan ve dert yanan Muzaffer P, nikah gecesini bir otel odasında tek başına geçirdiğini kaydetti. Evlilik macerasının bir otel odasında başlayıp, yine bir otel odasında sona erdiğini aktaran Muzaffer P, mektubun devamında, şu ifadelere yer verdi:

“Aldatılan ve dolandırılan ve elinde avucunda ne varsa sahte duygularla dolandırılan bir gerçek nikah hikayesi. Ölümümden birinci derece mesul ve sorumlu biricik eşim, kıymetli karım, hayat arkadaşım Z.P’dir. Kendisine Allah ve kul hakkı olmak üzere hiçbir hakkımı helal etmiyorum. Ölümümden birinci derece mesul ve sorumlu eşim Z.P’dir.”

Bir yanıt yazın