Ekonomi

Anne ve babalara para veriliyor: Çocuğu okula gidenler için Ziraat Bankası duyurdu!

Anneleri ve babaları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Maddi sıkışıklık nedeniyle çocuğunun eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan velilere okul, üniversite, kurs veya dershane giderleri için Ziraat Bankası eğitim kredisi veriyor.

Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile eğitim kredisi verdiğini duyurdu. Kredi için yapılan açıklamada, “Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir.” İfadeleri kullanıldı. Krediden faydalanmak isteyenler ise Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilirler.

Eğitim kredisinin özellikleri

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullandırım yapılabilmektedir.