Gündem

Ankara’da Banka Soygunu ! Sadece Bir Dakika Sürdü

Kar maskeli soyguncular Ankara Çankaya'da bir bankanın şubesine girdi. Soyguncular, 1 dakika içinde bir kasayı alarak kaçtı.

Ankara Çankaya’da bulunan bir özel bankanın şubesine soyguncular girerek bir kasayı alıp kaçtılar. Dikmen Caddesinde bulunan bir özel bankaya ait alarm sisteminin devreye girmesiyle olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede banka şubesine ulaştı ve kapının açık olduğunu ve giriş bölümündeki bazı yerlerin dağınık vaziyette olduğunu tespit etti.

SADECE 1 DAKİKA SÜRDÜ

Konu ile ilgili olarak ekipler güvenlik kamerasını inceledi ve kapıyı levye ile açan kar maskeli 2 soyguncunun bir kasayı alarak kaçtığını belirledi. Görüntülere göre, soyguncuların şubeye girmeleri ile kasayı sürükleyerek geldikleri araca yüklemeleri sadece 1 dakika sürdü.

Polis ekipleri banka yetkilileri ile irtibata geçti ve çalınan kasada bazı evraklar ile bankanın güvenlik görevlisine ait bir silahın bulunduğu öğrenildi. Bununla birlikte soyguncuların kullandığı aracın da olaydan kısa süre önce Mürsel Uluç Mahallesinden çalındığı tespit edildi.

Polis ekipleri olayda kullanılan araç ile soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı.