Ekonomi

Anında başvuru yapana en az 1000 lira en fazla 50 bin lira veriliyor!

Halkbank tarafından hızlı kredi kampanyası duyuruldu ve bu kredi kampanyası ile anında başvuru ile en az bin lira en fazla 50 bin lira nakit verilebileceği ifade edildi. Bu krediye internet şubesi ve mobil üzerinden başvuru yapılabileceği ifade edildi.

Bu kredi kampanyası hakkında Halkbank tarafından yapılan açıklamada “Bireysel ihtiyaçlarınız için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME VE BİLİNMESİ GEREKENLER

15 bin lira kredi kullanıldığında 36 ay vade ve yüzde 1,77 faiz oranı kapsamında 78,75 tahsis ücreti ve aylık 600 lira oluyor. Bunun yanı sıra Halkbank tarafından kredi kampanyası hakkında bilinmesi gerekenler de belirtildi. Bu kapsamda kredi hakkında bilinmesi gerekenler şöyle oldu:

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir.

Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

BAŞVURU DETAYLARI

Vatandaşlar bu krediye Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan başvuru yapabileceklerdir. Ayrıca SMS başvurusu imkanı da bulunmaktadır. SMS ile başvuru yapacak olan vatandaşlar aralarında birer boşluk bırakıp “KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazıp 3452’ye SMS göndermek sureti ile başvuru yapacabileceklerdir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.