Magazin

Angeline Joli'den Brad Pitt'i protesto etmek için çıplak poz!

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, bir dergi için kamera karşısına geçti. Dergi için çıplak pozlar veren Jolie, “Brad’i protesto etmek için soyundum” dedi.

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, Solve Sundsbo’nun çektiği fotoğraflarla Harper’s Bazaar dergisine kapak oldu. 44 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jolie, dergi için üzerine bir tül giyerek çıplak poz verdi.

Röportajda Brad Pitt ile ilgili de konuşan Jolie, “Çocuklarım 18 yaşına girer girmez farklı ülkelerde yaşamayı çok istiyorum ama şu anda babaları nerede yaşamayı seçiyorsa ben de o ülkede yaşamak durumundayım” ifadelerini kullandı.

BRAD PİTT’İ PROTESTO ETMEK İÇİN ÇIPLAK POZ VERMİŞ

Öte yandan dünyaca ünlü oyuncu verdiği pozlar ile ilgili olarak ise eski eşi Brad Pitt’i protesto etmek için bu şekilde kamera karşısına geçtiğini söyledi.

3 YIL ÖNCE BRAD PİTT İLE BOŞANMIŞTI

Angelina Jolie, 2014 yılında evlendiği aktör Brad Pitt’ten 2016 yılında boşanmıştı. Çiftin ayrılık nedeniyle ilgili pek çok iddia atılmıştı. 44 yaşındaki altı çocuk annesi Jolie, Awards Chatter’a verdiği röportajda “yaşanmışlıkların” Brad Pitt ile ayrılmalarına sebep olduğunu itiraf etmişti.

Bir yanıt yazın