Teknoloji

Android Kullanıcılarına Müjde! Whatsapp Resmen Duyurdu!

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca Whatsapp kullanıcısı bulunuyor. Bilindiği üzere Whatsapp, kullanıcılarına mesaj, ses kaydı, görüntü ve video gönderme, sesli ve görüntülü arama gibi önemli özellikleri sunmaya devam ediyor. Her gün yeni bir özellikle kullanıcısının karşısına çıkan Whatsapp, bugün Android kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir karar aldı. İşte Android kullanıcılarının yüzünü güldürecek o karar…

Sesli Mesajlarda O Özellik Android’e Gelecek!

Whatsapp kullanıcılarının şüphesiz en sevdiği özelliklerden birisi ses kaydı gönderme seçeneği. Mesaj göndermek yerine kullanıcılarına kolaylık sağlayan ses kaydı özelliği için Whatsapp birçok yenilik getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre artık gelen ses kayıtlarını arka planda dinleme fırsatına sahip olacağımız Whatsapp tarafından duyurulmuştu. Son olarak Android kullanıcılarına gelecek yeni özellik sevindirdi.

Son olarak ses kaydına gelen bir diğer özellik ise bilindiği üzere göndermeden önce kontrol edebilme özelliğiydi. göndermeden önce dinleyip gönderme fırsatı Whatsapp tarafından kullanıcılarına sunulmuştu. Uzun süredir İOS kullanıcılarının kullanabildiği ses kaydını kontrol etme özelliği artık Android kullanıcılarına da açıldı. Sesli yanıtı durdur olarak bilinen özellik sayesinde ses kaydı gönderme sırasında kaydı durdurabilir, ardından tekrar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu özellik İOS kullanıcılarının ardından artık Android kullanıcıları içinde kullanıma açıldı. Whatsapp’ın bundan sonra getireceği özellikler merakla beklenmeye başlandı.