Bilim

Amazon Prime Üyeliği nedir? Nasıl açılır?

Amazon Prime artık Türkiye’de… Prime Video dizileri, filmleri, Prime Gaming hizmeti, Prime alışveriş fırsatları ve farklı avantajları bulunan Amazon Prime 7,90 TL…

Uygun fiyatı, avantajları ve hizmetleriyle dikkat çeken Amazon Prime üyeliği nasıl açılır ve üyelik kapsamında sunulan hizmetler neler?

Bir alışveriş sitesi olarak başlayan ancak çok daha fazlası olan Amazon, Amazon Prime ile kullanıcılarına geniş hizmetler sunuyor. Türkiye pazarına da giriş yapan Amazon Prime; Prime Video filmleri ve dizileri, Prime Gaming hizmeti, alışveriş avantajları ve şaşırtıcı derecede uygun olan üyelik fiyatıyla Türkiye gündemine oturdu.

İLK 30 GÜN ÜCRETSİZ

İlk 30 gün ücretsiz deneme hakkı sunmasıyla rakiplerinin bir adım önüne geçen Amazon Prime, bu süre içerisinde üyeler hiçbir ekstra ücret ödemeden her türlü avantajlarını ve hizmetlerini kullanabilecek. Eğer memnun kullanıcı memnun kalırsa ayda yalnızca 7,90 TL ödeyerek aboneliğinizi sürdürebilecek. Memnun kalmazsa da üyeliğini basit bir şekilde iptal edebilecek.

AMAZON PRİME ÜYELİĞİ NASIL AÇILIR?

Önce Amazon.com.tr sitesinden prim deneme butonunu tıklayın. Sonra istenilen bilgileri girerek bir hesap oluşturun. E-posta adresinize ya da telefon numaranıza gelen kodu girin. Sitede göreceğiniz 30 Gün Ücretsiz Dene butonuna dokunun. Kredi ya da banka kartı bilgilerinizi girin. Güncel adres bilgilerinizi girin.

AMAZON PRİME ÜYELİĞİNDE NELER VAR?

  • Prime etiketli ürünlerde hızlı ve ücretsiz kargo hizmeti,
  • Amazon’daki indirim ve özel fırsatlara 30 dakika önce ulaşma imkanı,
  • Prime Video platfromunda diziler ve filmler
  • Prime Gaming hizmeti üzerinden her ay ücretsiz oyunlara erişim ve bir Twitch kanallarına ücretsiz abonelik.
  • Amazon Türkiye internet sitesinde bulunan Prime etiketli ürünlerde ekstra indirimlerden ve avantajlardan yararlanma.