EkonomiGündem

Amazon Gülümseten Cuma İndirimlerinde Son Saatler!

Amazon Türkiye, 29 Kasım geceyarısına kadar devam edecek Gülümseten Cuma Fırsatları’yla müşterilerine birçok popüler markada ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerinde fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Birçok Markada Dev İndirim

Amazon şirketinden yapılan açıklamaya göre, Amazon Türkiye’nin artık gelenekselleşen kasım ayına özgü alışveriş etkinliği Gülümseten Cuma Fırsatları, Amazon’dan alışveriş yapan müşterileri yüzde 60’a varan indirimler, dikkat çekici avantajlar ve eğlenceyle dolu bir alışveriş deneyimiyle buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor.

29 Kasım’a kadar devam edecek fırsatlarla Amazon Türkiye müşterileri, Amazon mobil uygulaması ve Amazon.com.tr üzerinden Adidas, Defacto, Camper, Levi’s, Puma, Koton, Lego, L’Oreal, Philips, Oral-B, Remington, Purina, Tefal, Samsung, Chicco, Xiaomi, Sony, MSI ve daha birçok markaya ait ürünlere kaçırılmayacak indirimlerle sahip olurken, yılın en yoğun alışveriş zamanında yüzlerini güldürecek sınırsız fırsattan da yaralanabiliyor.

Amazon Gülümseten Cuma indirimleri 29 Kasım 2021 23.59’da sona erecek. Sizler için dikkat çeken ürünleri derledik.
Fakir Marka 1800W Tost makinesi 454,00 TL yerine 279,95 TL’ye satılırken Spigen marka 10 000 mAh powerbank 99,00 TL ile alıcılarını bekliyor. Çocukların yüzünü gülümsetecek LEGO Alfabe Kamyonu 173,00 TL iken L’Oreal Paris marka peeling sadece 74,20 TL.