İzmir HaberleriSpor

Altınordu Hasrete Son Verdi!

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Rakibini 2-1 mağlup eden İzmir ekibi 5 maç aranın ardından maç kazandı.

Spor Toto 1. Lig’in 14. hafta maçında Altınordu, Ahmet İlhan Özek’in attığı gollerle sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. En son ligin 8. haftasında İzmir derbisinde karşılaştığı Menemenspor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran kırmızı-lacivertliler, bu maçta sonra oynadığı 5 müsabakadan da puan alamadan ayrılmıştı. Başkent ekibi karşısında maçın başından sonuna kadar itibaren iyi bir oyun sergileyen İzmir temsilcisi, güzel oyununu skora da yansıtarak 5 maçlık galibiyet orucunu bozmuş oldu. Altınordu bu sonuçla puanını 13’e yükseltse de 18. sıradaki yerinden kurtulamadı.

Tek farkla kazanıyor

Ligde oynadığı 14 maçtan 4 galibiyetle ayrılan Altınordu, bu maçların hepsinde galibiyete tek farkla ulaştı. Ligin 4. haftasında evinde karşılaştığı Bursaspor’u 2-1 mağlup eden kırmızı-lacivertliler, 6. haftada konuk ettiği Denizlispor’a karşı yine aynı skorla kazanmıştı. Ligin 8. haftadasında İzmir derbisinde karşılaştığı Menemenspor’u yine tek golle geçen Altınordu, son olarak dün oynanan maçta Ankaragücü’nü 2-1’lik skorla yendi.