Genel

Altında bomba tahmin! Tarih verip yeni zirveyi duyurdu

Altın fiyatları yükselişini sürdürürken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten bomba tahminler geldi. Memiş tarih vererek altın fiyatlarının göreceği zirveyi duyurdu.

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altının fiyatı bin liranın üzerine çıktı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Ekim ayında Gram altın TL fiyatı için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş’in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

“Ekim ayının ilk haftasındayız ve ilk işlem gününde emtia fiyatlarındaki yükselişlerin bugünde devam ettiğini gözlemliyoruz. Yükselişler devam eder mi? Yatırımcısı nasıl bir karar vermeli? Bu gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım.

Ekim Ayı İçerisinde Direnç Seviyelerini Görmeye Devam Edeceğiz

Altının ons fiyatı iki hafta önce biliyorsunuz 1615 dolar seviyesine kadar sert bir şekilde geriledikten sonra hızlı bir toparlanma ile karşımıza çıktı. Geçen haftayı 1661 dolar seviyesinde tamamlayan altının ons fiyatı şunda 1702 dolar seviyesinde. Güçlü direnç seviyesi yukarda 1715 devamında 1725 dolar seviyesi var. Özellikle 1715 ve 1725 dolar seviyesi yukarı yönlü kırıldıktan sonra ekim ayı içerisinde yine direnç seviyeleri görmeye devam edeceğiz.

Gram ALtın Biraz Daha Yükselecek

Gram altın TL fiyatı 1010 lira seviyesinde. Gram altın TL fiyatı 1017 / 1025 lira aralığında şuan itibarıyla yine biraz daha yükselişin devam ettiğini görüyoruz.

Kasım Ayında Yeni Zirveler Göreceğiz

Gram altın TL fiyatı yeni zirveleriyle birlikte kademeli yükselişlerine devam edecektir. Kasım ayının ortalarında yeni zirveler göreceğiz. 1040 /1060 / 1090 derken artık kasım ayı ortalarında 1200 / 1280 seviyeleri görmeye devam edeceğiz.”