Aydın HaberleriGündem

Alkollü avukat kaza yapınca Kuşadası’nı birbirine kattı!

İzmir Barosu'na kayıtlı kadın avukat Kuşadası'nda kaza yapınca ortalığı ayağa kaldırdı.

İzmir Barosu’na kayıtlı kadın avukat Kuşadası’nda kaza yaptı. Kazanın ardından alkolmetreye üflemeyen ve polislere direnen avukat uzun süre ikna edilemedi.

Kuşadası Kadınlar Denizi Mahallesi Yılancı Burnu mevkiinde meydana gelen olayda, İzmir Barosu’na kayıtlı G.C. isimli kadın avukat, kiraladığı 09 ACD 692 plakalı bir otomobil ile kaza yaptı. Olay yerine gelen trafik polisleri ile tartışmaya başlaması üzerine, trafik ekipleri takviye ekip çağırdı. Ehliyetini ve kimliğini polislere vermeyip, alkol muayenesi yaptırmak istemeyen ve aşırı derecede alkollü olduğu gözlenen G.C. polislere sözlü olarak ağır hakaretlerde bulunduktan sonra kendini yerlere atmaya başladı.

Takviye polis ekipleri hem polislere hem de kendine zarar vermeye başlayan kadın avukatı sağlık kontrolüne götürmek isteyince G.C.’nin tepkisi daha da artmaya başladı. Gözaltına alınıp, polis otosuna güçlükle bindirilirken kadının polislere karşı direnmesi ve mukavemet etmesi çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Gözaltına alınıp, Kuşadası Devlet Hastanesi’ne alkol muayenesi ve sağlık kontrolü için götürülen kadın avukat burada da ortalığı birbirine kattı ve raporları yırtarak alkol muayenesi ve sağlık kontrolüne girmedi. Polisler, kendilerine saatlerce hakaret eden, fiziki olarak vuran ve görevlerini yapmalarını engelleyen G.C.’den şikayetçi olurken, Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.