EkonomiGenel

Alışverişlerinizde hediye edilecek: Ay sonuna kadar süresi var!

Gratis’ten alışveriş yapanlara harcadıkça kazandıracak alışveriş kampanyası duyuruldu! Kampanya kapsamında 30 Haziran’a kadar Gratis’te tek seferde ve farklı günlerde yapılacak ikinci 100 TL ve üzeri alışverişe 30 TL ParafPara hediye edilecek.

1 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Gratis Mağazaları, gratis.com ve Gratis mobil uygulamasından Paraf POS’larından tek seferde ve farklı günlerde yapılacak ikinci 100 TL ve üzeri harcamaya 30 TL ParafPara verilecektir.

Kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 30 TL ParafPara kazanabilecek.

Kampanyaya Katılım

Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, GRATIS yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir.

Kazanılan ParafPara’lar işlem yapılan tarihten bir gün sonra harcama yapılan karta yüklenecektir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi Paraf Mobil’de yer alacak ve kazanım SMS’le bildirilecektir. Geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.

Kazanılan ParafPara’lar 14.08.2022 saat 21:59’a kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 15.08.2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.

Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir.

İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.

Kampanya kapsamında müşterinin kayıt olduğu kart ile harcama yapması gerekmektedir.

Paraf, Parafly  ve  sanal kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olup, Parafree, Business kartlar, ticari kartlar, HalkCard, Debit kartlar, ek kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.